DREAM DIET

FEHÉRJE DIÉTA

DREAM DIET LOGO

A DREAM DIET egy komplett étkezési program, melynek során testünk átalakul, a felesleges zsírtömeg csökkenésével a cellulit nagy része eltűnik anélkül, hogy az izmok, csontok, ízületek és a szervek sérülnének.

A Dream Diet termékek fogyasztása során a gyomor felől nem érkezik a szénhidrát utánpótlás, a máj elkezdi a vérbe nyomni a tartalék glükózt.  A vércukorszint kontrollja eközben tökéletesen működik, tehát a vércukorszintünk nem fog lecsökkenni.

A Diéta folyamán nem juttatsz glükóz a szervezetednek, de az akkor is képes magának legyártani zsírból. Ekkor a testeden tárolt zsírpárnák elkezdenek "feloldódni", a zsír elúszik a vérben a májhoz, így a zsírból glükóz és ketonok keletkeznek. 

A ketózis a leghatékonyabb fogyókúrás megoldás. Orvosilag igazoltan jó hatása van az idegrendszerre is.

A tested éhezés nélkül elkezdi felhasználni a zsírraktárakat. 

A test energiaforrásra a zsír lesz, így nem fog izmokat bontani ahhoz, hogy fehérjékből szénhidrátot csináljon.

 Változatosan étkezhetünk, rengeteg édes, sós és snack közül választhatunk. A termékek természetes alapanyagokból készülnek, amfetamin- és hormonmentesek. Az ételek magas fehérjetartalma miatt nincs éhségérzet.

A Dream Diet termékeink tartalmazzák mindazt a vitamin és ásványi anyag összetételt, ami egy étkezés alkalmával szükséges, így ezen ételeink mellé egyéb étel vagy étrendkiegészítő fogyasztása nem szükséges.

Tenyérgép

A Dream Diet kúra megkezdése előtt a vendég egy személyes konzultáción vesz rész, ahol tájékoztatást kap a kúra menetéről, hatásáról.

 

merleg
centi

Megmérjük a testsúlyt, testzsír és izom százalék arányát.

A mért adatok alapján összeállítjuk a vendég számára legideálisabb 2 hetes Dream Diet termék csomagot.

 

 

 

A két hét letelte utáni konzultáción megmérjük a testsúlyt és a testzsír és izom százalék változását. A további fogyás elérésének érdekében az eddig elért adatok alapján összeállítjuk a 2. szakasz alatt fogyasztható étrendet, termékcsomagot.

 

Dream diet fekete

Cím: V. kerület Nyugati tér, Bihari János utca 15.

Információ, konzultáció időpont egyeztetés:

Karvalics Kitti

+36 30 514 6689